Rudina Dembacaj ka reaguar ashpër pas statusit të një zonje, identitetin e të cilës nuk e ka bërë publik.

Në status zonja shkruan: “Edi Rama dhe Rudina Dembacaj kanë qenë top news këto 10 ditë në ‘portalet sociale’, njëri nga sikleti i situatës, e tjetra nga lezeti për dashuriçkat në kohë kolere do me bo lajm…kam bërë report dhe unfollow 5 gazeta online mos ta shoh më këtë seksin e Lezhës duke promovu dashurinë e vetë. Nuk e di ku përbën lajm kjo femër”.

Pas këtij statusi, Rudina ka kërkuar mendimin e ndjekësve dhe ka publikuar edhe fotot e vajzës së “zonjës”.

Rudina Dembacaj has reacted harshly to the status of a lady whose identity has not been made public.

The status lady writes: “Edi Rama and Rudina Dembacaj have been top news these 10 days on the ‘social portals’, one of the embarrassment of the situation, the other of the cholera loveliness will make news… I have reported and unfollow 5 online newspapers no longer see this Lezha sex promoting their love. I don’t know where this woman’s news comes from. ”

Following this status, Rudina sought the opinion of the followers and published photos of the “lady’s” daughter.