Në një kohë kur analisti Mustafa Nano shprehet publikisht se ishte pro shembjes së Teatrit, ka pasur disa reagime të ashpra ndaj tij dhe në rrjetet sociale. Ka qenë fillimisht aktorja e njohur Inida Gjata, e njohur ndryshe si Zhaku dhe më pas aktivisti Kristi Pinderi, të cilët kanë shpëthyer në fyerje ndaj Nanos, për shkak se ky i fundit e quajti godinën e TK një shëmtirë, dhe pa asnjë llojë vlere për qytetin.

”Po ti mor b*thq*r ke bere dhe gjasme one man shoë ne ate skene te shemtuar, mor te q*fsha robt katunar ke qene e katunar ke mbet mor njerez cfare keni ju atje mor zot, kur do i vije fundi ketyre haleve! Nuk ka k*rva ne kete bote ia kishe vene titullin mor hajdar”, shkruante Gjata, postim të cilin e ka shpërndarë dhe Pinderi, i cili shton se këta persona duhen demaskuar deri në fund.

“Ja nje forme si duhen demaskuar b.q.! Jo duke i injoruar, por duke i perballur dhe duke ua thene hapur se cfare jane. Ne kete rast nje b.q. klasik, vetem Veliaj e konkurron ne kete aspekt”, shkruan Pinderi, duke shpërndarë edhe statusin e Zhakut.

Ccfarë deklaronte mbrëmë Nano në Open: Unë jam shprehur pro shembjes. Për mua nuk ka vlera, për mua është një shëmtirë në qendrën e kryeqytetit. Për mua godita e teatrit e prishte lidhjen me ministritë. Ka arkitektë që kanë shikuar vlera arkitekturore. Unë me arkitektë nuk hy në debat, sepse nuk jam i fushës.

At a time when analyst Mustafa Nano publicly states that he was in favor of the demolition of the Theater, there have been some harsh reactions to him and on social networks. It was first the well-known actress Inida Gjata, otherwise known as Jacques, and then the activist Kristi Pinderi, who caused an insult to Nano, because the latter called the TK building an ugly one, and without any value for city.

“If you took b * thq * r, you did it and most likely one man shohe in that ugly scene, I took you to the village, you were a slave, you were a villager, you remained a human being, what do you have there, sir, when will the end come to these people?” Haleva! There is no k * rva in this world, you had given it the title mor hajdar ”, wrote Gjata, a post which was distributed by Pinderi, who added that these people should be unmasked to the end.

“Here is a form of how b.q. should be unmasked! Not by ignoring them, but by confronting them and telling them openly what they are. In this case a b.q. classic, only Veliaj competes in this aspect “, writes Pinderi, distributing the status of Jacques.

What Nano stated last night at Open: I am in favor of collapse. For me there are no values, for me it is an ugliness in the center of the capital. For me, the theater hit and ruined the connection with the ministries. There are architects who have looked at architectural values. I don’t argue with architects because I’m not in the field.

Hidden money / 50 thousand euros seized, a citizen arrested

Added controls to prevent and crack down on illegality. The Border Police prevents and hits two cases of non-declaration of money at the border.

50,000 euros are seized.

2 citizens are being prosecuted at large.

The structures of DVKM Durrës, in cooperation with the specialists for the Investigation of Economic and Financial Crime in DVP Durrës, proceeded in a free state the citizen BS, 49 years old, resident in Gosë, Kavaja, after during the control of the truck under his administration were found and blocked 30,000 undeclared euros.

Also from the structures of DVKM Durrës, in cooperation with the specialists for the Investigation of Economic and Financial Crime in DVP Durrës, N. L., 45 years old, a Montenegrin citizen, was also prosecuted. At the exit of the Republic of Albania, in PKK Port Durrës, the Border Police services, during the control in the truck driven by the Montenegrin citizen NL, found hidden in the ceiling of the cabin of the vehicle, a package wrapped in natriban, in which were 20,000 euros , undeclared monetary value at the border.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office of the Durrës Judicial District, for the criminal offenses “Failure to declare at the border money and valuables” and “Laundering the proceeds of crime or criminal activity”.