Një aksident është regjistruar mbrëmjen e sotme në qendër të qytetit të Beratit. Një mjet, tip “Renault” me targa AB 906 AR, që drejtohej nga një 27-vjeçar që ishte i dehur në timon duke bërë “kërdinë” në qytet.

Pasi ka përplasur dhe hedhur në ajër në afërsi të Urës së Varur një motoçiklist që shpërndan, 27-vjeçari ka fluturuar në rrugën e përgjatë lumit duke përplasur 4 mjete të parkuara në rrugë dhe më pas ka përfunduar brenda lulishtes së qytetit.

Drejtuesi i motoçikletës, që pas përplasjes është shembur në asfalt është plagosur rëndë dhe është transportuar me urgjencë drejt spitalit rajonal të Beratit. Drejtuesi i mjetit Tajar Hysko ka dalë pa lëndime nga makina dhe është ndaluar nga policia.

Si pasojë e aksidentit të rëndë një 33-vjeçar që qarkullonte me motorin e picave është në gjendje të rëndë dhe 4 mjete të parkuara në rrugë janë shkatërruar. Në vendngjarje kanë shkuar forca të shumta policie dhe ekspertë të qarkullimit rrugor, që janë duke kryer këqyrjen e vendit të ngjarjes për të zbardhur dinamikën e plotë të aksidentit.

An accident was registered this evening in the center of the city of Berat. A vehicle, type “Renault” with license plates AB 906 AR, driven by a 27-year-old who was drunk at the wheel wreaking havoc in the city.

After crashing and throwing into the air near the Hanging Bridge a motorcyclist scattering, the 27-year-old flew on the road along the river crashing 4 vehicles parked on the road and then ended up inside the city park.

The driver of the motorcycle, who collapsed on the asphalt after the collision, was seriously injured and was transported urgently to the regional hospital of Berat. The driver of the vehicle, Tajar Hysko, got out of the car without injuries and was stopped by the police.

As a result of the serious accident a 33-year-old who was driving with a pizza engine is in serious condition and 4 vehicles parked on the road were destroyed. Numerous police forces and traffic experts went to the scene, who are conducting the inspection of the scene to uncover the full dynamics of the accident.