E gjithë bota i ka shpallur luftë koronavirusit. Ç’do shtet është vetë-izoluar në pritje që ky makth të përfundojë sa më shpejt.

Ylli i Juventusit, Cristiano Ronaldo, ka bërë një gjest të madh. 35-vjeçari do të transformojë hotelet e tij në Portugali në spitale, për të ndihmuar luftën kundër koronavirusit.

Gjithashtu, CR7 do të paguaj të gjitha pagat e mjekëve dhe infermierëve, në këtë situatë të jashtëzakonshme. Hotelet që do të kthehen në spitale do të mund të përdoren falas.

Ditë më parë, Ronaldo shkruante në rrjetet sociale se duhet dëgjuar autoritetet për të mbrojtur jetët tona. Sot, ai ka marrë këtë hap të madh, duke i dalë në ndihmë qytetarëve të Portugalisë.

The whole world has declared war on coronavirus. Every state is self-isolating waiting for this nightmare to end soon.

Juventus star Cristiano Ronaldo has made a big gesture. The 35-year-old will transform his hotels in Portugal into hospitals to help fight the coronavirus.

Also, CR7 will pay all salaries of doctors and nurses in this emergency. The hotels that will be converted into hospitals will be used free of charge.

The day before, Ronaldo wrote on social media that the authorities should be heard to protect our lives. Today, he has taken this big step, helping the citizens of Portugal.