Në Belsh janë gjobitur 6 persona të cilët kanë shkelur rregullat e vendosura nga qeveria për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Bëhet me dije se 6 personat janë gjobitur me nga 10 mijë lekë për shkak se u gjetën në rrugë jashte orareve të lejuara.

6 këmbësorët kanë lëvizur jashtë fashave orare 08:00 deri në 10:00 të mëngjesit si edhe nga ora 16:00 deri në 18:00 të cilat janë vendosur nga qeveria prej dy ditësh, si masë parandaluese ndaj KOVID-19, i cili deri më tani në vendin tonë ka infektuar 64 persona dhe ka shënuar 2 viktima.
Personat janë kapur kryesisht në shëtitore dhe në akset kryesore rrugore.

Sipas rregullave të vendosura nga qeveria të gjithë ata që lëvizin jashtë këtyre fashave orare rrezikojnë të gjobiten me gjobë deri në 10 000 lekë.

In Belsh, 6 people have been fined for violating government-imposed rules to prevent the spread of coronavirus.

It is reported that 6 persons were fined 10 thousand leks for being found on the streets outside the allowed hours.

The 6 pedestrians have moved out of the bandages between 08:00 and 10:00 and from 16:00 to 18:00 which have been imposed by the government for two days as a precautionary measure against KOVID-19, which until so far in our country it has infected 64 people and killed 2 people.
The persons were mainly caught on the promenade and on the main road axes.

According to the rules set by the government, all those who move outside of these hours are at the risk of being fined up to 10,000 lek.