Koronavirusi i merr jetën Princeshës së Spanjës

Princesha Maria Teresa e Spanjës ka vdekur në moshën 86 vjeçare si pasojë e Covid 19. Lajmin e ka bërë të ditur vëllai i saj i vogël, Princi Henry. Maria Teresa ka lindur nëvitin 1933 në Paris dhe nuk ka lënë pas asnjë trashëgimtar.

Përgjatë ditëve të fundit, ajo kishte patur disa probleme shëndetësore, të cilat e bënë që të testohej nëse ishte infektuar nga koronavirus.

Sipas familjarëve, nuk dihet se kur apo ku mund të jetë infektuar princesha. Megjithatë, largimi i saj nga jeta erdhi fare pak kohë pas daljes së përgjigjes së testit.

Deri më tani, mjekët nuk kanë dhënë asnjë detaj në lidhje me vdekjen e saj dhe nuk dihet nëse Maria Teresa vuante nga ndonjë problem tjetër shëndetësor.

Princess Maria Teresa of Spain has died at the age of 86 as a result of Covid 19. The news was announced by her younger brother, Prince Henry. Maria Teresa was born in 1933 in Paris and left no heirs.

During the past few days, she had had several health problems, which made her test for coronavirus infection.

According to family members, it is not known when or where the princess may have been infected. However, her departure from life came shortly after the test response came out.

So far, doctors have not provided any details about her death and it is not known if Maria Teresa was suffering from any other health problems.