Në 24 orët e fundit në Itali janë konfirmuar 21,994 raste të reja me koronavirus, nga 174,398 teste të kryera.

Po ashtu, autoritetet e vendit konfirmuan se brenda ditës, si pasojë e koronavirusit kanë ndërruar jetë edhe 221 qytetarë.

Rajoni me numrin më të lartë të të infektuarve është Lombardia ku u regjistruan 5,035 raste të reja, e ndjekur nga Piemonte (2,458), Campania (2,761) dhe Lazio (1,993).

In the last 24 hours in Italy, 21,994 new cases of coronavirus have been confirmed, out of 174,398 tests performed.

Also, the country’s authorities confirmed that within the day, as a result of the coronavirus, 221 citizens died.

The region with the highest number of infected is Lombardy where 5,035 new cases were registered, followed by Piedmont (2,458), Campania (2,761) and Lazio (1,993).