Covid-19 vijon të prekë institucionet. Ditën e sotme ministria e Shëndetësisë raportoi për 9 raste të reja në qytetin e Elbasanit

Abcnews.al bën me dije se dy prej tyre janë një mësuese në gjimnazin “Mahir Domi”, si dhe punonjëse e urbanistikës në bashkinë e qytetit.

Ndërsa i infektuar ka rezultuar edhe një shofer që bënte transportin e udhëtarëve nga Elbasani në drejtim të plazhit të Spillesë.

Bashkë me 9 rastet e sotme shkon në 175 numri i rasteve aktivë me Covid-19 në Elbasan.

Covid-19 continues to affect institutions. Today the Ministry of Health reported 9 new cases in the city of Elbasan

Abcnews.al informs that two of them are a teacher in the gymnasium “Mahir Domi”, as well as an urban planning employee in the city municipality.

While infected was a driver who was transporting passengers from Elbasan to the beach of Spille.

Together with today’s 9 cases, the number of active cases with Covid-19 in Elbasan goes to 175.