Koronavirusi i merr jetën inspektorit të antidrogës në Drejtorinë Vendore të Policisë Berat, Klodian Shevroja. Ai ishte prekur nga Covid-19 dhe për shkak të agravimit të situatës së tij shëndetësore Shavroja u shtrua në Spitalin “Shefqet Ndroqi”, ku qëndroi rreth 2 javë në oksigjenim.

Ditët e fundit, inspektori Klodian Shevroja u përkeqësua dhe mjekët e intubuan. Ai nuk e mposhti dot virusin dhe pas dy ditësh në intubim, ndërroi jetë. 38-vjeçari Klodian Shevroja punonte që prej muajit Prill si inspektor antidroge në DPV Berat.

The coronavirus kills the anti-drug inspector at the Berat Local Police Directorate, Klodian Shevroja. He was affected by Covid-19 and due to the aggravation of his health situation Shavroja was hospitalized in “Shefqet Ndroqi” Hospital, where he stayed for about 2 weeks in oxygenation.

In recent days, Inspector Klodian Shevroja deteriorated and doctors intubated him. He could not defeat the virus and after two days in intubation, he passed away. Klodian Shevroja, 38, has been working since April as an anti-drug inspector at the Berat DPV.