Covid-19 iu merr jetën dy qytetarëve nga Elbasanit.

Më i riu quhet Elton Gegollit 37-vjeç me banim në këtë qytet. Ndërsa ka ndërruar jetë edhe një 73-vjeçar.

Prej disa ditësh ai kishte manifestuar shenja të sëmundjes dhe po mjekohej ndaj saj, por nuk ka mundur të mbijetojë.

Lajmi i trishtë ka hidhëruar pa masë familjen, shokët, miqtë dhe të njohurit e tjerë të tij.

Vetëm një ditë më parë koronavirusi i mori jetën Drejtorit të Pallatit të Kulturës së Bashkisë së Librazhdit Arianit Alliu 43-vjeç.

Covid-19 takes the lives of two citizens from Elbasan.

The youngest is called Elton Gegolli, 37, living in this city. A 73-year-old man also passed away.

For several days he had manifested signs of illness and was being treated for it, but could not survive.

The sad news has greatly saddened his family, friends, acquaintances and other acquaintances.

Just one day ago, the coronavirus killed the Director of the Palace of Culture of the Municipality of Librazhd, Arianit Alliu, 43 years old.