Humbje për futbollin shqiptar. Covidi i ka marrë jetën ditën e sotme një ish-futbollisti të njohur.

Ndriçim Beshiri, një nga futbollistët më të shquar të Turbinës së Cërrikut, u nda nga jeta në moshën 61 vjeçare.

Çimi ose Gurashi siç njihej ndryshe nga miqtë dhe shokët e tij, ka luajtur me Turbinën që me moshat e deri tek ekipi i parë në vitet 1977-1990.

Më pas ka shërbyer për disa kohë si zv trajner i ekipit të Turbines, detyre që e kreu më së miri.

Klubi i Turbinës i shpreh ngushëllimet më të sinqerta, femijëve të tij dhe njerezve më të dashur të familjes Beshiri. Të qoftë dheu i lehtë Gurash

 

Loss for Albanian football. Covidi took the life of a famous former football player today.

Ndriçim Beshiri, one of the most prominent football players of the Cërrik Turbine, passed away at the age of 61.

Çimi or Gurashi as he was known differently from his friends and comrades, played with Turbine from the ages until the first team in the years 1977-1990.

He then served for some time as the Deputy Coach of the Turbine team, a task he performed best.

The Turbine Club expresses its sincere condolences to his children and the most beloved people of the Beshiri family. Let the light soil of Gurash