Një tjetër bluzë e bardhë ka humbur jetën nga koronavirusi.

Nazmi Xhaferri shofer në spitalin e Gramshit ka humbur betejën me COVID.

Lajmin e trishtë e ka dhënë drejtoria e spitalit të Gramshit me anë të një postimi në “facebook”.

Mesazhi në Facebook:

Te nderuar qytetar!

Me hidherim te thelle njoftojme humbjen e jetes se nje prej punonjesve shembullor te Spitalit Gramsh, Z. Nazmi Xhaferri, si pasoje e infektimit me virusin COVID-19 ne krye te detyres.

I ndjeri u be heroi i pare (me shpresen edhe i fundit) i personelit te Spitalit Gramsh, te cilet me vetmohim kane qe nga fillimi i kesaj lufte qe jane gadishmeri çdo dite perballe kesaj pandemie.

Familjaret, koleget dhe dashamiresit percjellin sot nje njeri me shume vlera dhe kontribut ne shoqerine tone duke mos i harruar sakrificat, punen dhe miresine qe ka percjell midis tyre.

Le te sherbeje kjo ndodhi si vepra e fundit e tij si punonjes i shendetesise duke ju drejtuar qytetareve qe te tregojne kujdesin e nevojshem per te shmangur infektimin nga COVID-19 pasi pasojat jane te paimagjinueshme.

Faleminderit per gjithçka!

U prefsh ne paqe!

Another doctor lost his life to the coronavirus.

Nazmi Xhaferri, a doctor at Gramsh hospital, lost the battle with COVID.

The sad news was given by the directorate of Gramsh hospital through a post on “facebook”.

Facebook Message:

Dear citizen!

With deep sorrow we announce the loss of life of one of the exemplary employees of Gramsh Hospital, Mr. Nazmi Xhaferri, as a result of infection with the COVID-19 virus on duty.

The deceased became the first (and hopefully the last) hero of the Gramsh Hospital staff, who have selflessly since the beginning of this war been ready every day for this pandemic.

Family members, colleagues and loved ones today convey a man with more values ​​and contribution to our society, not forgetting the sacrifices, work and kindness he has conveyed between them.

Let this serve as his last act as a health worker directing citizens to show the care needed to avoid COVID-19 infection as the consequences are unimaginable.

Thank you for everything!

Rest in peace!