Mjeku Eduart Dhamo ka ndërruar jetë ditën e sotme si pasojë e infektimit me Covid.

57-vjeçari ishte një mjek mjaft i njohur në qytetin e Lushnjës, ku për vite me radhë i shërbeu me profesionalizëm e përkushtim banorëve të zonës së tij. Lajmi është bërë i ditur edhe nga Njësia vendore e Kujdesit shëndetësor Lushnje.

Postimi i NJKSHV së Lushnjës:

“Dr. Eduart Dhamo ishte mjeku që me profesionalizëm e përkushtim i shërbeu komunitetit të banorëve të Fiersheganit për vite e vite me rradhë, si mjek i devotshem”.

“Të trishtuar nga kjo humbje e madhe për të gjithë ne. Do na mungojë shumë energjia e pashtershme dhe shpirti i sakrificës të një mjeku model, qytetari të mirë dhe të zotë ne profesionin e tij”.

“U prehsh në paqe dr. Edi”

 

Doctor Eduart Dhamo has passed away today as a result of infection with Covid.

The 57-year-old was a well-known doctor in the city of Lushnja, where for years he served with professionalism and dedication to the residents of his area. The news was also announced by the local Health Care Unit Lushnje.

Post of the Lushnja LGU:

“Dr. “Eduart Dhamo was the doctor who with professionalism and dedication served the community of the inhabitants of Fiershegan for many years, as a devout doctor”.

“We are saddened by this great loss for all of us. We will miss the inexhaustible energy and the spirit of sacrifice of a model doctor, a good citizen and skilled in his profession “.

“Rest in peace dr. I know”