Preken nga Covid-19 dy punonjës të Drejtorisë së Policisë në Elbasan. Mësohet se të infektuarit janë një oficer dhe një efektiv i skuadrës “Shqiponja” të qytetit.

Efektivi është transportuar menjëherë në urgjencën e spitalit “Shefqet Ndroqi” pas gjendjes së rënduar shëndetësore që ai ka shfaqur.

Ndërkohë sot ministria konfirmoi 14 raste në Elbasan , 7 janë mësues, një në bashkinë Cërrik dhe 6 të tjerë në Elbasan.

Rastet me Covid-19 janë shënuar; 2 te “Luigj Gurakuqi”, një te “Naimi Frashëri”, një në shkollën 9 vjeçare në Griqan, një te shkolla “Qemal Haxhihasani”, një te “Kostandin Kristoforidhi” dhe një te shkolla 9 vjeçare në Mengël.

Ndërkohë që 20 mësues të tjerë janë karantinuar. Pritet që t’u bëhet tamponi personave të kontaktit për të zbuluar nëse janë infektuar.

 

Two employees of the Police Directorate in Elbasan are affected by Covid-19. It is learned that the infected are an officer and an effective member of the “Eagle” team of the city.

The officer was immediately transported to the emergency room of the “Shefqet Ndroqi” hospital after his aggravated health condition.

Meanwhile, today the ministry confirmed 14 cases in Elbasan, 7 are teachers, one in the municipality of Cërrik and 6 others in Elbasan.

Cases with Covid-19 are listed; 2 to “Luigj Gurakuqi”, one to “Naimi Frashëri”, one to the 9-year school in Griqan, one to the school “Qemal Haxhihasani”, one to “Kostandin Kristoforidhi” and one to the 9-year school in Mengël.

While 20 other teachers have been quarantined. Contact peopl