Një ngjarje tronditëse ka hidhëruar sot Elbasanin. Julian Buzo 35-vjeç me banim në Elbasan, ka ndërruar jetë nga Covid-19.

Prej disa ditësh ai u trajtua në spitalin e Elbasanit. Por kur gjendja u rëndua, u nis drejt Tiranës për shërbim më të specializuar.
Me gjithë përpjekjet e mjekëve dhe luftës që ai vetë bëri për të mposhtur virusin famëkeq, nuk mundi të mbijetojë.

Lajmi ka hidhëruar pa masë familjen, të afërmit, miqtë e shokët e tij.
Julian Buzo sapo ishte bërë babai i një vajze. Ai ishte bashkëshorti i gazetares së njohur Odeta Gjevori e cila punon për emisionin “Stop” në TV Klan. Prej vitesh Juli punonte si montazhier në Tv Klan.

Ai e nisi karrierën e tij në median lokale në Elbasan. Ishte një djalë i sjellshëm, korrekt dhe punëtor.

Humbja ka trishtuar edhe komunitetin e gazetarëve në Elbasan.
Infoëeb.tv i përcjell ngushëllimet më të sinqerta koleges Odeta Gjevori dhe familjes Buzo.

I përjetshëm kujtimi yt Juli!

A shocking event has saddened Elbasan today. Julian Buzo, 35, living in Elbasan, passed away from Covid-19.

For several days he was treated in the hospital of Elbasan. But when the situation worsened, he left for Tirana for a more specialized service.
Despite the efforts of doctors and the fight he himself made to defeat the infamous virus, he could not survive.

The news has greatly saddened his family, relatives, friends and colleagues.
Julian Buzo had just become the father of a daughter. He was the husband of the well-known journalist Odeta Gjevori who works for the show “Stop” on TV Klan. For years Juli worked as an editor in TV Klan.

He started his career in the local media in Elbasan. He was a polite, correct and hardworking guy.

The loss has also saddened the community of journalists in Elbasan.