Ishte aq xheloz për bashkëshorten saqë mundohej t’i kontrollonte çdo gjë. Madje nuk donte që të kishte marrëdhënie shoqërore me njerëz. Donte që të mos të dilte as me shoqet. Dhe kur mësoi se gruaja dilte herë pas here me ndonjë mikeshë lindi dhuna. Është kjo historia e një çifti shqiptar në Torino të Italisë që ka përfunduar me bashkëshortin pas hekurave. Shkak është bërë dhuna e vazhdueshme e tij ndaj gruas që siç shkruajnë mediat italiane ishte plot “me shuplaka, grushta dhe shkelma”.

Një ferr i vërtetë për gruan dhe që fatmirësisht përfundoi më 5 Korrik të këtij viti. Shqiptari, një 23-vjeçar, u arrestua pas ndërhyrjes së policisë. Ai akuzohet për dhunë në familje, por edhe për rezistencë ndaj agjentëve të policisë pasi në momentin e arrestimit është përpjekur t’i godiste.

Sherri i fundit mes çiftit ndodhi pas darkës. Kanë qenë fqinjët ata që kanë kërkuar ndërhyrjen e policisë.

He was so jealous of his wife that he tried to control everything. He did not even want to have social relationships with people. He wanted to not even go out with friends. And when he learned that the woman occasionally went out with a friend violence arose. This is the story of an Albanian couple in Turin, Italy who ended up with their husbands behind bars. The reason is his constant violence against the woman who, as the Italian media write, was full of “slaps, punches and kicks”.

A real hell for the woman and that thankfully ended on July 5th of this year. The Albanian, a 23-year-old, was arrested after police intervened. He is accused of domestic violence, but also of resisting police agents after he tried to hit them at the time of his arrest.

The last quarrel between the couple took place after dinner. It was the neighbors who demanded the intervention of the police.