Sipas të dhënave paraprake ka dyshime se krimi i rëndë të ketë ardhur si rrjedhojë e një xhelozie mes çiftit, ndërsa mësohet se çifti ka pasur konflikte edhe më parë por që nuk i ndjekur në rrugë ligjore.

Qemal Bici njihej si përdorues alkooli, ndërsa mes tij dhe bashkëshortes Menturie Bici dyshohet se ka pasur debate që çuan 56-vjeçarin drejt vendimit ekstrem për ta vrarë më sëpatë, ndërsa më pas vari veten në një pemë jashtë banesës.

Autori ishte i dehur në momentin që kreu krimin dhe gruan e ekzekutoi në dhomën e gjumit. Ishte njëri nga fëmijët që konstatoi nënën pajetë dhe babanë të varur në pemë pasditen e sotme.

Çifti la 4 fëmijë, njëri prej të cilëve i tronditur përfundoi në spital. 12 vite më parë Menturie Bici e kishte denoncuar bashkëshortin në polici për dhunë ndaj saj.

According to preliminary data, there are suspicions that the serious crime came as a result of a jealousy between the couple, while it is learned that the couple has had conflicts before but not pursued legally.

Qemal Bici was known as an alcohol user, while between him and his wife Menturie Bici it is suspected that there were debates that led the 56-year-old to the extreme decision to kill him with an ax, and then hung himself on a tree outside the apartment.

The perpetrator was drunk at the time he committed the crime and the woman was executed in the bedroom. He was one of the children who found the dead mother and father hanging from the tree this afternoon.

The couple left 4 children, one of whom ended up in hospital shocked. 12 years ago Menturie Bici had reported her husband to the police for violence against her.