Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen ekësaj të mërkure në Kosovë ku katër person ajën ëvrarë me armë zjarri.

Mediat në Kosovë bëjnë me dije se dyshohet se një burrë në Pozheran të Vitisë ka vrarë bashkëshorten dy djemtë e tij dhe pastaj veten.

Lajmin e ka konfimruar zëdhënësi i Policisë në Gjilan, Ismet Hashani, i cili nuk jep detaje të mëtejshme për vrasjen e katërfishtë të ndodhur në Viti.

“Fatkeqësisht është e vërtetë. Kemi katër viktima të një familjes. Për momentin nuk i dimë detajet se si ka ardhur deri te kjo vrasje. Unë jam në vendngjarje por nuk po mundem ende me vërejtur. Është këtu edhe ekipi i Mjekësisë Ligjore. Rasti ka ndodhur në ora 18:10. Fatkeqësisht është vrasje familjare, por për gjininë dhe si nuk mund të dimë. Prokuroi i rasti është këtu dhe trupat e pajetë do të tërhiqen për IML”, tha ai. ka thënë ai.

A serious event took place this Wednesday evening in Kosovo where four people killed her with a firearm.

The media in Kosovo suggest that it is suspected that a man in Pozheran, Viti, killed his wife, his two sons and then himself.

The news was confirmed by the spokesperson of the Police in Gjilan, Ismet Hashani, who does not give further details about the quadruple murder that took place in Viti.

“It simply came to our notice then. We have four victims of one family. At the moment we do not know the details of how this murder came about. I’m at the scene but I can not yet notice. The Forensic team is also here. The case happened at 18:10. Unfortunately it is a family murder, but about gender and how we can not know. “The case prosecutor is here and the dead bodies will be withdrawn for IML”, he said. he said.