Gjatë ndeshjes Juventus-Roma, futbollisti Cristiano Ronaldo ka shkaktuar një moment argëtues me arbitrin Orsato.

Ronaldo ka goditur traversën dhe ka menduar që topi ka përfunduar brenda në portë.

Ndërkohë gjyqtari i ka bërë me shënjë se nuk kishte marrë asnjë sinjal nga goal-line technology, por portugezi nuk e ka besuar dhe ka kërkuar të shikojë vetë, një gjë e tillë ka shkaktuar të qeshura për arbitrin Orsato.

During the Juventus-Roma match, footballer Cristiano Ronaldo caused a fun moment with referee Orsato.

Ronaldo hit the crossbar and thought the ball ended up inside the goal.

Meanwhile, the referee signaled that he had not received any signal from goal-line technology, but the Portuguese did not believe him and asked to see for himself, such a thing caused laughter for the referee Orsato.