Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.6 Shitet 101.2

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 142 Shitet 142.9

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.1

In the Exchange Rate today there is a decline of the Dollar, Euro, Swiss Franc and British Pound.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.6 Sell 101.2

Euro: Buy 122.6 Sell 123.2

British Pound: Buy 142 Sell 142.9

Swiss Franc: Buy 111.3 Sell 112.1