Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104.2 Shitet 104

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 143.6 Shitet 145.1

Franga Zviceriane: Blihet 110.2 Shitet 111.1

In the Foreign Exchange rate today there is a slight decline of the Euro and the Swiss Franc. Meanwhile, the British Pound and the Dollar have risen.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 104.2 Sell 104

Euro: Buy 122.7 Sell 123.2

British Pound: Buy 143.6 Sell 145.1

Swiss Franc: Buy 110.2 Sell 111.1