Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Euroja dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.1 Shitet 103.8

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.3

Paundi Britanik : Blihet 141.2 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 111 Shitet 111.9

 

In the exchange rate today there is a slight decline of the Dollar and the British Pound. Meanwhile, the Euro and the Swiss Franc have risen slightly.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 103.1 Sell 103.8

Euro: Buy 122.7 Sell 123.3

British Pound: Buy 141.2 Sell 142.5

Swiss Franc: Buy 111 Sell 111.9