Këmbimi Valutor, 11 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.6 Shitet 101.3

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141.8 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 112.8

In the Exchange Rate today there is a decline of the Euro and the British Pound, while the Swiss Franc and the Dollar have marked an increase.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.6 Sell 101.3

Euro: Buy 122.6 Sell 123.2

British Pound: Buy 141.8 Sell 142.5

Swiss Franc: Buy 112 Sell 112.8