Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re që Euroja ska ndryshime, Dollari,Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik kanë rënie të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.2 Shitet 101

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141.2 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.1


In the Exchange Rate today it is noticed that the Euro has no changes, the Dollar, the Swiss Franc and the British Pound have slightly declined.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.2 Sell 101

Euro: Buy 122.7 Sell 123.2

British Pound: Buy 141.2 Sell 142.5

Swiss Franc: Buy 111.3 Sell 112.1