Një aksident i rëndë është regjistruar ditën e sotme gjatë fazës së nëntë të Giro d’Italia. Matej Mohoric nga skuadra e Bahrain Victoric ishte “protagonisti” i një aksidenti të tmerrshëm. I riu slloven, nuk arriti dot të merrte mirë kthesën dhe u godit keq në kokë.

Çiklisti u ngrit në këmbë pas pak, dhe më vonë u mor me një ambulancë për kontrolle të mëtejshme. Ndërkohë, zyrtarët e Giro d’Italia vlerësuan që slloveni të mos zhvillonte garën, për të mos ndërlikuar më shumë situatën shëndetësore.

A serious accident was recorded today during the ninth phase of the Giro d’Italia. Matej Mohoric from the Bahrain Victoric team was the “protagonist” of a terrible accident. The young Slovenian could not get the turn well and was hit badly in the head.

The cyclist got to his feet after a while, and was later taken to an ambulance for further checks. Meanwhile, the officials of Giro d’Italia assessed that Slovenia should not hold the race, in order not to further complicate the health situation.

Keywords: Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden.