Dashi

Hëna është disonante dhe fton të flisni vetëm nëse është e nevojshme. Në punë dëshironi të ndryshoni ajrin dhe të kërkoni qëllime të reja.

Demi

Kini kujdes nga ndërhyrjet e palëve të treta në historinë tuaj të dashurisë! Në punë sot ju ftojmë të reflektoni para se të flisni.

Binjakët

Ata që janë ndarë do të mund të fillojnë të jetojnë në një mënyrë paqësore! Ka shqetësime në punë, ju ende duhet të rikuperoheni nga viti 2020.

Gaforrja

Në këto ditë dëshira për të dashur kthehet të jetë protagoniste. Në punë, vlerësimi i situatave është i rëndësishëm, edhe nëse shumë gjëra vihen në dyshim.

Luani

Ne ju kërkojmë të jeni të kujdesshëm në dashuri, fundjava sjell eksitim. Në punë do të duhet të përballeni me disa probleme.

Virgjëresha

Këto janë ditë që sjellin disa dyshime, Jupiteri është në anën e kundërt. Në punë nuk dini nëse duhet të vazhdoni kështu apo të rivlerësoni gjithçka dhe të filloni nga e para.

Peshorja

Kjo fundjavë sjell disa shqetësime për çiftet më të vendosura. Në punë, krijimtaria mbështetet, por përpiquni të vëzhgoni para se të veproni.

Akrepi

Periudha nuk duket më e mira për ata çifte që tashmë kanë pasur probleme në fillim të vitit: Hëna megjithatë tani është e favorshme. Ndërsa punoni për çështje të pazgjidhura, do t’ju duhet të përballeni me guxim!

Shigjetari

Hëna nuk është më e kundërt dhe në dashuri është një pikënisje e mirë. Në punë, nëse do të kishte vështirësi, tani mund të fillojmë përsëri me optimizëm.

Bricjapi

Fundjava është mjaft e diskutueshme për ndjenjat: asgjë serioze. Në punë, mund të jeni duke zgjidhur probleme ligjore gjatë javëve të ardhshme.

Ujori

Venusi në një aspekt pozitiv vazhdon një periudhë të mirë për çiftet dhe për takimet. Në punë, nëse jeni duke pritur për konfirmim, është një periudhë premtuese.

Peshqit

Mërkuri është disonant dhe mund të krijojë pavendosmëri në dashuri: kini kujdes nga tradhtitë! Në punë, kohët ndryshojnë dhe këshillohet të shmangni teprimin e tij.

Aries

The moon is dissonant and invites you to speak only if necessary. At work you want to change the air and look for new goals.

Taurus

Beware of third party interference in your love story! At work today we invite you to reflect before you speak.

Gemini

Those who are separated will be able to start living in a peaceful way! There are worries at work, you still have to recover by 2020.

Crab

These days the desire to love turns out to be the protagonist. At work, assessing situations is important, even if many things are in doubt.

Leo

We urge you to be careful in love, the weekend brings excitement. At work you will have to face some problems.

Virgo

These are days that bring some doubts, Jupiter is on the opposite side. At work you do not know if you should continue like this or reevaluate everything and start over.

Libra

This weekend brings some worries for the most determined couples. At work, creativity is supported, but try to observe before you act.

Scorpio

The period does not seem the best for those couples who have already had problems at the beginning of the year: The moon however is now favorable. As you work on unresolved issues, you will have to face it with courage!

Sagittarius

The moon is no longer the opposite and in love it is a good starting point. At work, if there were difficulties, we can now start again with optimism.

Capricorn

The weekend is quite controversial for the feelings: nothing serious. At work, you may be resolving legal issues in the coming weeks.

Aquarius

Venus in a positive aspect continues a good period for couples and for dating. At work, if you are waiting for confirmation, it is a promising period.

Pisces

Mercury is dissonant and can create indecision in love: beware of betrayals! At work, times change and it is advisable to avoid overdoing it.