Një shqiptar është kapur me kokainë vlera e të cilës kapte shifrën e 1,2 milionë eurove, një armë dhe 23,000 paund cash.

Policët e krimit të organizuar arrestuan ditën e djeshme, më 13 tetor, 29-vjeçarin Muhamet Qosja.

Qosja u ndalua ne automjetin e tij pas nje kontrolli policor në Melbourne Road në Ilford, në lindje të Londrës.

Në brendësi të kroskotit të makinës u gjetën paratë e fshehura, ndërsa policia ushtroi kontroll edhe ne banesën e të riut në zonën “Valentines Road”, në të cilën u gjetën, një revolver, 20 fishekë dhe 12 kilogramë kokainë të fshehura në dhomën e gjumit.

Muhamet Qosja, do të dale ditën e nesërme përpara gjykatës në Barkingside për tu njohur me masën e sigurisë.

An Albanian was caught with cocaine whose value reached the figure of 1.2 million euros, a weapon and 23,000 pounds of cash.

Organized crime police arrested yesterday, October 13, 29-year-old Muhamet Qosja.

Qosja was stopped in his vehicle after a police search on Melbourne Road in Ilford, east London.

The hidden money was found inside the dashboard of the car, while the police also searched the apartment of the young man in the “Valentines Road” area, where they found a revolver, 20 bullets and 12 kilograms of cocaine hidden in the bedroom. .

Muhamet Qosja will appear before the court in Barkingside the next day to get acquainted with the security measure.