Bregdeti shqiptar ka qenë i mbushur me specie të ndryshme këtë vit, ku më të zakonshmit kanë qenë disa lloje peshkaqenësh.

Së fundmi, në rrjeat e peshkatarëve ka rënë pëeshkaqeni blu. Ata e përshkruajnë atë si mjaft të rrezikshëm dhe grabitqar.
Peshkaqeni u kap në lumin Vjosë, rreth tre milje nga bregu i detit.
Ai rrin kryesisht në ujëra të thella dhe peshon maksimumi deri në 4 kv.

The Albanian coast has been full of different species this year, where the most common have been several species of sharks.

Recently, the blue shark has fallen into the nets of fishermen. They describe him as quite dangerous and predatory.

The shark was caught in the Vjosa River, about three miles from the sea shore.
It stays mainly in deep waters and weighs a maximum of 4 kv.