Ish-ndihmësi i ish-trajnerit të Kombëtares Shqiptare, Gianni De Biasit, është ndarë nga jeta në moshën 77-vjeçare.

Anxhelo Pereni ka qenë krahu i djathtë i De Biasit në fillimet e tij te kuqezinjtë. Më vonë ai vendosi të tërhiqej nga profesioni pasi nuk preferonte më të udhëtonte, për shkak edhe të moshës. I moshuari u largua nga pankina për të qëndruar me familjarët e tij.

Përmes një postimi prekës në Facebook, De Biazi, ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta të mikut të tij Anxhelo Pereni.

POSTIMI I DE BIAZIT:

Lamtumirë Anxhelo, bashkëpunëtor i orës së parë me kombëtaren shqiptare. U largove në heshtje, ashtu siç e jetove jetën. Gjithmonë ke qenë mjeshtër i futbollit dhe jetës. Respekt për të gjithë dhe delikatesë në mënyrën tuaj të mësimit të futbollit. Doje te rrije ne shtëpi pas dy viteve te para që kaluan bashke, nuk doje të udhëtoje më, por të qëndroje bashkë me të dashurit e tu. U shpreh ngushëllimet më të thella atyre. Prehu në paqe!

 

The former assistant of the former coach of the Albanian National Team, Gianni De Biasi, has passed away at the age of 77.

Angelo Peren has been De Bias’s right winger in his early days at the Reds. Later he decided to retire from the profession as he no longer preferred to travel, due to his age. The elderly man left the bench to stay with his family.

Through a touching post on Facebook, De Biazi, has expressed his condolences for the death of his friend Angelo Pereni.

DE BIAZI POST:

Farewell Anxhelo, collaborator of the first hour with the Albanian national team. You left in silence, just as you lived life. You have always been a master of football and life. Respect for all and delicacy in your way of learning football. You wanted to stay home after the first two years spent together, you did not want to travel anymore, but to stay with your loved ones. He expressed his deepest condolences to them. Rest in peace!