Bashkëshorti i 20-vjeçares që ndërroi jetë ditën e sotme në Gjirokastër pas lindjes së djalit , Romario ka folur për Top Channel.

Ai thotë se ajo ishte shumë mirë nuk ka pasur asnjë shqetësim edhe pas operacionit nuk na thanë që ka komplikacione. bashkëshorti i viktimës kërkon drejtësi për të.

“Morëm doktorin në telefon se i dhembte barku, e futën në operim nga ora 10-3 u bë keq. Nuk na thanë fare që ishte keq. Më pas na thanë që ishte e sëmurë dhe ajo kishte mbaruar fare. Ajo kishte punuar me plakën të mblidhte sherebelë nuk kishte pasur asnjë shqetësim. Tani kërkoj të drejtën e fëmija më mbeti jetim. Nuk e kuptoj se njëri thotë ndryshe, tjetri thotë ndryshe”, tha ai.

Akoma nuk dihet shkaku i vdekjes së vajzës, ndërsa nga një reagim i spitalit, ajo pati komplikacione pas operacionit dhe pritet rezultati i ekspertizës.

The husband of the 20-year-old who passed away today in Gjirokastra after the birth of his son, Romario spoke to Top Channel.

He says she was very well there was no concern even after the operation we were not told there were complications. the victim’s spouse seeks justice for him.

“We got the doctor on the phone because his stomach hurt, they put him in surgery from 10-3 o’clock, it got worse. We were not told at all that it was bad. We were then told she was sick and she was completely gone. She had worked with the old woman to collect sage had had no worries. Now I ask for the right and my child was left an orphan. “I do not understand that one says differently, the other says differently,” he said.

The cause of the girl’s death is still unknown, while from a hospital reaction, she had complications after the operation and the result of the expertise is expected.