Partia Demokratike do të shkojë në zgjedhje më 13 qershor.

Propozimi për mbajtjen e zgjedhjeve më 13 qershor ka ardhur nga Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi. Gjithsesi, që të zyrtarizohet, ky propozim duhet të votohet edhe në Këshillin Kombëtar të PD.

Bardhi ka deklaruar se procesi hapet më 16 maj deri më 22 maj, më 23 paraqiten kandidaturat dhe më 13 qershor është dita e zgjedhjeve.

Sipas informacioneve të para, Lulzim Basha do të rikandidojë për postin e kryetarit, ndërsa një emër tjetër i konfirmuar është edhe Fatbardh Kadilli.

Pavarësisht kërkesës për t’u dorëhequr nga drejtimi i PD, Lulzim Basha nuk ka dhënë sinjale se do ta ndërmarrë një hap të tillë, duke hyrë kështu i favorizuar në garën për kreun e PD.

Mbledhja e Kryesisë së PD u zhvillua me debate të forta me Fatbardh Kadillit dhe Lulzim Bashës.

Pas fjalës së mbajtur nga Basha që ka kërkuar që gishti për humbjen e zgjedhjeve të mos drejtohet brenda në PD, mësohet se ka folur direkt Fatbardh Kadilli, i cili i ka kërkuar dorëheqjen e parevokueshme të Bashës.

The Democratic Party will go to the polls on June 13.

The proposal to hold elections on June 13 came from the General Secretary of the Democratic Party, Gazment Bardhi. However, in order to be official, this proposal must be voted in the National Council of the DP.

Bardhi stated that the process opens on May 16 to May 22, on the 23rd the candidacies are presented and on the 13th of June is the election day.

According to the first information, Lulzim Basha will run again for the post of mayor, while another confirmed name is Fatbardh Kadilli.

Despite the request to resign from the leadership of the Democratic Party, Lulzim Basha has not given signals that he will take such a step, thus entering the race favored for the leader of the Democratic Party.

The meeting of the DP Presidency was held with strong debates with Fatbardh Kadilli and Lulzim Basha.

After the speech given by Basha who asked that the finger for losing the elections not be directed inside the DP, it is learned that Fatbardh Kadilli spoke directly, who asked for the irrevocable resignation of Basha.

Keywords: Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden.