Zëvendës kryetari i Bashkisë së Elbasanit, Ervin Saraçi, ka pësuar papritur një goditje celebrale dhe ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore në spital.

Lajmin e ka bërë të ditur inspektori Shkëlqim Hajdari përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Motra dhe vellezer!

Ervin Saraçi, zv/ Kryetari i Bashkise së Elbasanit, ka pesuar papritur një goditje cerebrale dhe ndodhet ne gjendje te rendë ne spital.
Ky djale i shkelqyer, intelektual,me cilesi e virtyte të një qytetari e besimtari model, ka nevoje sot per lutjet tona.
O Krijues i Gjithesisë, të lutemi Ty, ti behesh krah Ervinit, per të kaluar ketë sprovë”,- shkruan Shkëlqim Hajdari.

The Deputy Mayor of Elbasan, Ervin Saraçi, has suddenly suffered a cerebral shock and is in serious health condition in hospital.

The news was announced by Inspector Shkëlqim Hajdari through a post on social networks.

“Sisters and brothers!

Ervin Saraçi, Deputy Mayor of Elbasan, suddenly suffered a stroke and is in serious condition in hospital.
This brilliant, intellectual boy, with the qualities and virtues of a model citizen and believer, needs our prayers today.
“O Creator of the Universe, please You, stand by Ervin, to pass this test”, – writes Shkëlqim Hajdari.