Enisa Doda është 17-vjeçarja e cila u gjet e pajetë në det në Velipojë pasi hyri të bënte xhiro me motor uji së bashku me 25-vjeçarin Indrit Bajraktari.

Ky i fundit është arrestuar ndërsa ka deklaruar në polici se Enisa u mbyt pasi nuk kishte as jelek shpëtimi. Të tjera detaje bëhen të ditura dhe mësohet se Indrit Bajraktari, rezulton i martuar në shtetin anglez.

Ngjarja mbetet ende mister pasi Bajraktari ka dhënë disa versione lidhur me të renë që u gjet e pajetë ndërsa rezultatet nga autopsia tregojnë se Enisa kishte shenja dhune në trup të cilat ende nuk dihet se nga se janë shkaktuar.

Sipas policisë Bajraktari doli nga deti pa vajzën dhe pa motorin e ujit, ku më pas dhe gënjeu duke thënë se 17-vjeçaren e ka lënë në breg pranë xhaxhait të saj.

Ndërsa në një tjetër version ka thënë se vajza ka rënë nga motori dhe është mbytur aksidentalisht.

Enisa Doda is a 17-year-old girl who was found dead at sea in Velipoja after she went on a water motorcycle tour together with 25-year-old Indrit Bajraktari.

The latter was arrested while he stated to the police that Enisa drowned because he did not even have a life jacket. Other details become known and it is learned that Indrit Bajraktari is married in the English state.

The event still remains a mystery as Bajraktari has given several versions regarding the reindeer that was found dead while the results from the autopsy show that Enisa had signs of violence on the body which are still unknown where they were caused.

According to the police, Bajraktari came out of the sea without the girl and without the water motor, where he later lied, saying that he left the 17-year-old on the shore next to her uncle.

While in another version he said that the girl fell from the engine and was accidentally drowned.