Një ngjarje e rëndë ndodhi mbrëmjen e kaluar tek “5 Maji” në Tiranë ku mbeti i plagosur njç shtetas.

Rexhep Gjeli festonte ditëlindjen e 30. Për këtë kishte vendosur të festonte në lokal me miqtë e tij, përfshirë edhe Kevin Cungun.

Dyshohet se ata po konsumonin alkool dhe drogë në lokal, teksa pas sherrit me fjalë dolën që të sqarohen jashtë ku Kevin Cungu me një pistoletë pa leje e qëlloi.

I plagosuri Rexhep Gjeli është jashtë rrezikut për jetën, por është në sallën e operacionit pasi do i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale në këmbë në pjesën ku ka marrë plumbin.
A serious event took place last night at “5 Maji” in Tirana where a citizen was injured.

Rexhep Gjeli was celebrating his 30th birthday. For this he had decided to celebrate in the bar with his friends, including Kevin Cungun.

It is suspected that they were consuming alcohol and drugs in the bar, as after the quarrel with words they went out to clarify where Kevin Cungu with an illegal pistol shot him.

The injured Rexhep Gjeli is out of danger for life, but he is in the operating room as he will undergo foot surgery in the part where he received the bullet.