Zbulohen detaje të reja nga vrasja e të riu Regis Runaj në Elbasan, i cili u gjet pa jetë pranë varrezave të qytetit dy ditë më parë.

Pas sekuestrimit të celularit, grupi hetimor ka zbuluar se ka qenë një telefonatë që e nxori nga shtëpia e tij në lagjen “Shënkoll” 23-vjeçarin që nuk u kthye më i gjallë. Babai i tij ka qenë shofer në polici, ndërsa motra punon në gjykatë.

Runaj ishte dhe mik i Emiljano Ramazanit, i cili po ashtu e ekzekutua 10 ditë më parë në këtë qytet në mes të ditës. Për këtë ngjarje policia ka arrestuar 2 persona babë e bir, të familjes Manhasa.

Policia ende nuk ka asnjë të dhënë për motivin apo autorët e kësaj ngjarjeje.

 

New details are revealed from the murder of the young Regis Runaj in Elbasan, who was found dead near the city cemetery two days ago.

After the seizure of the mobile phone, the investigative group discovered that it was a phone call that took the 23-year-old out of his house in the “Shënkoll” neighborhood, but he did not return alive. His father has been a driver in the police, while his sister works in court.

Runaj was also a friend of Emiliano Ramazan, who also executed him 10 days ago in this city in the middle of the day. For this event, the police have arrested 2 people, father and son, of the Manhasa family.

Police still have no information on the motive or perpetrators of this event.