Mbrëmjen e djeshme, një ngjarje e rëndë ka tronditur Prishtinën. Menaxheri i Vipave, Albert Krasniqi mbeti i vrarë nga babai i tij. Shkaqet nuk janë zbardhur ende, por dyshohet se Krasniqi ka dhunuar ish-bashkëshorten e tij, Besa Gashi.

Çifti kishin vetëm disa ditë që ishin ndarë, duke i dhënë fund martesës së tyre, nga e cila kishin edhe një vajzë.

Problemet mes tyre kishin nisur më herët, madje ata kanë tentuar të ndahen edhe herë të tjera, por divorci nuk është finalizuar. Sipas mediave kosovare, në vitin 2010 është përfolur se Krasniqi e kishte tradhtuar Besën me një këngëtare.

Në atë kohë u tha se ish-Missi e ka gjetur bashkëshortin me këngëtaren në motele dhe në pozicione intime. Mirëpo, pavarësisht situatës, duket se Besa zgjedhur për të shpëtuar martesën e tyre duke vazhduar deri para një jave se të ndodhte krimi i rëndë në familjen Krasniqi.

Last night, a serious event shook Pristina. VIP manager Albert Krasniqi was killed by his father. The reasons have not been clarified yet, but it is suspected that Krasniqi raped his ex-wife, Besa Gashi.

The couple had only a few days to split, ending their marriage, from which they also had a daughter.

The problems between them had started earlier, they even tried to separate other times, but the divorce has not been finalized. According to Kosovar media, in 2010 it was rumored that Krasniqi had betrayed Besa with a singer, writes abcnews.al.

At the time it was said that the former Missi had found the husband with the singer in motels and in intimate positions. However, despite the situation, it seems that Besa chose to save their marriage by continuing until a week before the serious crime in the Krasniqi family took place.