Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e ndodhur mbrëmjen e sotme në Bulqizë.

Të shtënat me armë kanë qënë në ajër dhe jo ndaj ndërtuesit Gëzim Balla.

Biznesmeni Gëzim Balla ka shkuar në polici dhe ka thënë që një person që nuk e njeh e merr në telefon dhe i kërkon një shumë lekësh në të kundërt e kërcënon se do ta vrasë.

Pas marrjes së kallzimit, policia kryen veprimet proceduriale dhe vë në përgjim telefonin e biznesmenit. Pas telefonatës me të dyshuarin policia e identifikon personin që e kërcënonte dhe për arrestimin e tij bashkëpunon me biznesmenin duke e thirrur në takim për t’i dhënë paratë e kërkuara.

Kur afrohen tek vendi i kërkuar nga kërcënuesi, ky i fundit shikon që biznesmeni ishte i shoqëruar dhe i kërkon në telefon që të ngjitet në kodër vetëm. Kur konstatoi se shoqëruesit ishin punonjës policie largohet nga vendngjarja duke qëlluar në ajër. Aktualisht policia po kreh zonën për arrestimin e kërcënuesit.

New details have emerged from the event that took place tonight in Bulqiza.

The gunfire was in the air and not against the builder Gëzim Balla.

Businessman Gëzim Balla went to the police and said that a person who does not know him calls him and asks for a lot of money, otherwise he threatens to kill him.

After receiving the report, the police carried out the procedural actions and intercepted the businessman’s phone. After the phone call with the suspect, the police identify the person who threatened him and for his arrest, they cooperate with the businessman, inviting him to a meeting to give him the required money.

When they approach the place requested by the intimidator, the latter sees that the businessman was escorted and asks them on the phone to climb the hill alone. When he found that the escorts were police officers, he left the scene by firing into the air. Police are currently combing the area to arrest the intimidator.