Nuk ndërroi jetë as nga Covidi dhe as u vetvra. Ja versioni i policisë për vdekjen e 21-vjeçarit nga Peqini

Një i ri u gjet pa shenja jete ditën e sotme në rrugë, në fshatin Karinë të Peqinit.

Viktima u raportua se është 21 vjeçari Renato Nebiu, banues në këtë fshat.

Në fillim u tha se viktima kishte humbur jetën për shkak të Covid apo se ishte vetëhelmuar.

Por policia në informacionin e saj paraprak, ka informuar se 21 vjeçari ka ndërruar jetë pasi ka rënë nga lartësia.

Nebiu mësohet se punonte si usta, por ende është e paqartë rrethanat në të cilën ai është gjendur në rrugë.

21 vjeçari u transportua më Spitalin e Durrësit, ku edhe u deklaruar zyrtarisht i pajetë.

A young man was found without signs of life today on the street, in the village of Karina in Peqin.

The victim was reported to be 21-year-old Renato Nebiu, a resident of this village.

It was initially said that the victim had lost his life due to Covid or that he had self-poisoned.

But the police, in their preliminary information, informed that the 21-year-old died after falling from a height.

Nebiu is learned to have worked as a usta, but it is still unclear the circumstances in which he was found on the street.

The 21-year-old was transported to Durrës Hospital, where he was officially declared dead.