Detaje të reja kanë dalë nga vdekja e 61-vjeçarit nga Kosova gjatë aktit seksual me një 21-vjeçare. Sipas mediave në Kosovë mësohet se ai ishte zyrtar i njohur në Komunën e Gjakoves. E reja që ka qenë me të është përpjekur që t’i japë ndihmë, por nuk ia ka dalë dot. Më pas ajo ka njoftuar policinë. Sipas mjekut që shkoi në vendngjarje, dyshohet se viktima ka vdekur si pasojë e arrestit kardiak, që mund të jetë shkaktuar nga përdorimi i një lloj substance, që dyshohet të jetë viagra.

Policia e Kosovës njoftoi:

Gjakovë 02.12.2020-17:15. Është raportuar se viktima mashkull kosovar, në një vilë, nga dy dëshmitarë është gjetur pa shenja jete. Njësitë relevante të policisë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe ekipi mjekësor i cili e ka konstatuar vdekjen e viktimës”, thuhet në raportin e policisë.

Policia po ashtu njofton se trupi i pajetë i 61-vjeçarit është dërguar për obduksion në Institutin e Mjekësisë Ligjore.

New details have emerged from the death of a 61-year-old man from Kosovo during sexual intercourse with a 21-year-old girl. According to the media in Kosovo, it is learned that he was a well-known official in the Municipality of Gjakova. The young woman who was with him tried to help him, but he could not. She then notified the police. According to the doctor who went to the scene, it is suspected that the victim died as a result of cardiac arrest, which may have been caused by the use of a substance, which is suspected to be viagra.

Kosovo Police announced:

Gjakova 02.12.2020-17: 15. It was reported that the Kosovar male victim, in a villa, was found by two witnesses without signs of life. “Relevant police units have come to the scene and the medical team which has ascertained the death of the victim”, it is said in the police report.

Police also report that the lifeless body of the 61-year-old has been sent for autopsy to the Institute of Forensic Medicine.