Një infermier i spitalit të Tráumës nuk e ka fituar dot betejën me koronavirusin dhe për pasojë ka gjetur vdèkjen ditën e sotme. Lajmi u bë i ditur nga Ministria e Shëndetësisë gjatë kohës që u njoftua përditësimi i situatës së Covidit për 24-orët e fundit.

Infermieri 62-vjeçar i cili ndërroi jet ditën e sotme është 63-vjeçari, Pëllumb Maletaj,i infektuar prej disa ditësh me koronavirus.

“Betejën me virusin e rrèzikshëm nuk e ka fituar dot një 63-vjeçar nga Tirana, i cili ka ushtruar detyrën e infermierit në spitalin e Tráumës dhe vuante nga sëmundje bashkëshoqëruese, me gjithë përpjekjet maksimale të mjekeve dhe infermiereve. I shprehim ngushëllime familjarëve dhe kolegëve për këtë humbje jo vetëm për familjen por edhe për sistemin tonë shëndetësor”, deklaroi sot MSH.

A nurse at the Truma Hospital could not win the battle with the coronavirus and as a result died today. The news was announced by the Ministry of Health during the announcement of the update of Covid’s situation for the last 24 hours.

The 62-year-old nurse who passed away today is 63-year-old Pëllumb Maletaj, infected for several days with coronavirus.

“The battle with the dangerous virus could not be won by a 63-year-old man from Tirana, who was a nurse at the Truma Hospital and suffered from concomitant diseases, despite the maximum efforts of doctors and nurses. We express our condolences to family and colleagues for this loss not only for the family but also for our health system “, declared today the Ministry of Health