Drejtori i Urgjencës Kombëtare në QSUT, Skënder Brataj, është fotografuar ditën e djeshme duke hyrë te Spitali Infektiv, ku po marrin mjekim personat e prekur me koronavirus, prej ku rezulton të jetë infektuar edhe vetë me COVID-19.

Në fotohihet drejtori Brataj teksa futet tek Infektivi, ndërsa mban vetëm një maskë në fytyrë.

Siç është bërë e ditur nga Ministria e Shëndetësisë, tek Infektivi po trajnohen 59 persona të infektuar, ndërsa brenda këtij spitali duhet të futet vetëm presoneli mjekësor me veshjet përkatëse.

Ministrja e Shëndetësisë ka konfirmuar se COVID 19 ka prekur edhe kreun e urgjencës. Përmes një postimi në facebook, Manastirliu shkruan se Skënder Brataj është konfirmuar pozitiv ditën e sotme pas kryerjes së analizës per Covid19. Sipas saj, Brataj ndodhet në vetëizolim, në shtëpinë e tij, në gjendje të stabilizuar.

Postimi i plote:

Dr. Skënder Brataj është konfirmuar pozitiv ditën e sotme pas kryerjes së analizës per Covid19. Deri tani gjendja e tij paraqitet e stabilizuar dhe Dr. Brataj ndodhet në vetëizolim, në shtëpinë e tij.
Uroj me shpirt ta kalojë sa më lehtë këtë situatë dhe t’i bashkohet sa më shpejt, i shëruar plotësisht, ekipit tonë që po lufton çdo ditë me këtë armik!

The director of the National Emergency Department at TUHC, Skender Brataj, was photographed yesterday at the Infectious Disease Hospital, where people affected with coronavirus are being treated, resulting in COVID-19 himself being infected.

In the photo, director Brataj walks into the Infective, wearing only a mask on his face.

As it was announced by the Ministry of Health, 59 infected people are being trained in the Infectious Diseases, and only the medical staff with appropriate clothing should be admitted to this hospital.

The Minister of Health has confirmed that COVID 19 has also affected the emergency head. In a Facebook post, Manastirliu writes that Skender Brataj has been confirmed positive today after conducting a Covid19 analysis. According to her, Brataj is in self-isolation, in his home, in stable condition.

Full post:

Dr. Skender Brataj has confirmed positive today after performing the Covid19 analysis. So far his condition has stabilized and Dr. Brataj is in self-isolation in his home.
I wish with all my heart to go through this situation as quickly as possible and join our team, which is healing as soon as possible, who are battling this enemy every day!