Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në Tiranë, ku një fëmijë 4-vjeçar është zhdukur në mënyrë misterioze, në rrethana ende të paqarta.

Babai i tij kërkon ndihmën e të gjithë atyre që mund ta kenë parë të birin, ose mund të kenë informacion mbi vendndodhjen e tij.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 14:00 në Shkozë, ndërsa ai shprehet se e ka denoncuar zhdukjen e të birit në polici.

Ai shprehet se në momentin që i biri është zhdukur, ka qenë jashtë shtëpisë, ndërsa vetë shprehet se ka qenë në punë.

Apeli i babait:

Prsh joq. Me ka humbur djali sot nga dreka rreth ores 2 😞 mosha esht 4 vjeq do ju kisha lut me zemer ta shperndanit ne faqen tuaj sepse do me ndimonit shum do ju lej dhe nr e kontaktit 0684264053. Ju lutem me ndihmoni ju pergjerohem t gjith atyre qe din dicka per djalin te kontaktojn. Jam shum i tronditur kerkoj ndihmen tuaj. Kam qen ne pune kur humbi djali, kishte dal jasht shtepise m tha gruaja nuk e di se ca i ka ndodh. Ju lutem dhe njehere ju pergjerohem bejeni publike se nuk dim asgj per te 🙁 Flm”

A grave incident occurred today in Tirana, where a 4-year-old child mysteriously disappeared, in still unclear circumstances.

His father seeks the help of anyone who may have seen his son, or may have information about his whereabouts.

The incident happened around 2pm in Shkoza, as he reportedly denounced his son’s disappearance to the police.

He says that the moment his son disappeared, he was out of the house, while he himself said he was at work.

Father’s appeal:

So no. I lost my son today from lunch around 2am 😞 age is 4 years old I would have asked you to heartily share them on your site because you would be very happy to let you and contact number 0684264053. Please help me share all that know something about the guy to contact. I am very shocked to ask for your help. I was at work when the boy lost, had gone out of the house told me the woman does not know what happened. Please and once again please make it public that we know nothing about 🙁 Flm ”