Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Sarandë, pasi një 54-vjeçar është gjetur i vdekur brenda në shtëpinë e tij.

Ngjarja ka ndodhur në një banesë pranë varrezave të dëshmorëve në lagjen nr.1, ku viktima jetonte me qira.

“Panorama” mëson se Stefan Kosta, jetonte i vetëm në banesë, pasi ishte divorcuar nga gruaja disa vite më parë.

Paraprakisht dyshohet se në gjendje të dehur i ka venë zjarrin banesës. Policia dhe zjarrfikësja kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për zbardhjen e saj.

A serious incident occurred in Saranda, after a 54-year-old man was found dead inside his house.

The incident took place in an apartment near the cemetery of martyrs in neighborhood no. 1, where the victim lived in rent.

“Panorama” learns that Stefan Costa, lived alone in the apartment, after he divorced his wife a few years ago.

It is previously suspected that he set the apartment on fire in a drunken state. Police and firefighters have gone to the scene and are working to whitewash it.