Dashuritë e mëdha jetojnë dhe në stuhitë më të fuqishme! Kjo shprehje duket se është bërë fiks për çiftin shumë të dashur nga publiku Loredana dhe Mozzik. Ata u ndanë prej më shumë se 1 viti dhe thashethemet lanë të kuptohej se rikthimi tek njëri-tjetri dukej i pamundur. Dyshja e njohur janë shprehur se nuk do bashkohen më kurrë dhe shpesh kanë folur kundra publikisht.

Megjithatë ata të dy i bashkon vajza e tyre, Hana, të cilën duket se Loredana po e gjen si një mënyrë komunikimi me Mozzik. Reperi ka postuar së fundmi në rrjete sociale një foto të tij dhe në të vihet re një koment nga llogaria e Hanës, të cilën e menaxhon Loredana.

“Babi”, i ka komentuar reperja dhe ky veprim i saj i ka befasuar të gjithë. Fansat mendojnë se ndoshta raportet mes tyre mund të jenë rregulluar, ose Loredana thjesht dëshiron t’i tregojë Mozzik se pavarësisht gjithçkaje ai do të jetë gjithmonë babai i Hanës e këtë asgjë nuk mund ta ndryshoj.

Great loves live even in the most powerful storms! This expression seems to have become fixed for the much-loved couple by the public Loredana and Mozzik. They separated for more than 1 year and the rumors hinted that getting back to each other seemed impossible. The famous couple have expressed that they will never reunite and have often spoken out against it publicly.

However they are both joined by their daughter, Hana, whom Loredana seems to be finding as a way of communicating with Mozzik. The rapper recently posted a photo of himself on social media and in it is noticed a comment from Hana’s account, which is managed by Loredana.

“Daddy”, the rapper commented and this action of hers surprised everyone. Fans think that maybe the relationship between them can be fixed, or Loredana just wants to tell Mozzik that despite everything he will always be Hannah’s father and nothing can change that.