Mjekët i kishin thënë se kishte shtatë fëmijë, 25-vjeçarja lind nëntë

Një grua në Afrikë ka lindur nëntë fëmijë dhe jo shtatë siç kishin ‘parashikuar’ mjekët.

Halima Cisse, 25 vjeç, i lindi fëmijët me operacion dhe fatmirësisht, pesë vajzat dhe katër djemtë janë mirë.

Cisse u dërgua me avion në Marok që ajo dhe fëmijët të trajtoheshin më mirë pas lindjes.

Lindja e nëntë fëmijëve tërhoqi vëmendjen e udhëheqësve të kombit të Afrikës Perëndimore.

Ka qenë ministri i Shëndetësisë ai që reagoi i pari. Ai u shpreh se lindja shkoi mirë dhe fëmijët gëzojnë shëndet të plotë.

Burimi: DailyMail | joq.al

A woman in Africa has given birth to nine children and not seven as doctors ‘predicted’.

Halima Cisse, 25, gave birth to the children with surgery and thankfully, the five girls and four boys are fine.

Cisse was flown to Morocco for her and her children to be treated better after giving birth.

The birth of nine children caught the attention of the leaders of the West African nation.

It was the Minister of Health who reacted first. He said the birth went well and the children enjoy full health.

Source: DailyMail | joq.al

Keywords

Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden