Polica e Tiranës gjatë orëve të fundit ka njoftuar se janë arrestuar 6 persona për vepra të ndryshme penale.

Kështu mësohet se janë arrestuar: B. P., 30 vjeç pasi ishte në kërkim kombëtar i dënuar nga Gjykata e Tiranës për prodhim dhe shtitje të narkotikëve dhe mosbindje të punonjësit të policisë, R. C., 47 vjeç, pasi ka dhunuar me sende të forta bashkëjetuesen, A. D., 36 vjeç pasi ka tentuar të godasë me thikë babin dhe vëllanë e tij, Q. Ç., 64 vjeç pasi ka vjedhur një biçikletë.

Ndërkohë janë ndaluar edhe 3 persona të tjerë G. R., 29 vjeç, H. B., 60 vjeç dhe M. Gj., 25 vjeç, pasi u kapën duke drejtuar mjetet përkatëse në gjendje të dehur.

Njoftimi i Policisë:

Kapet dhe ndalohet një shtetas i shpallur në kërkim kombëtar.

Arrestohen në flagrancë dhe 6 shtetas të tjerë, për vepra të ndryshme penale.

Në vijim të punës për kapjen e personave të shpallur në kërkim, shërbimet e Seksionit për Hetimin e Narkotikëve kanë kapur dhe ndaluar shtetasin B. P., 30 vjeç, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Tiranë e ka dënuar me 3 vjet e 8 muaj burg, për veprat penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” dhe “Mosbindja ndaj urdhrit të punonjësit të policisë së rendit publik”.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 2 kanë bërë arrestimin në flagrancë të shtetasit R. C., 47 vjeç, pasi në rrugën “Marko Borçari”, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike duke e goditur me sende të forta bashkëjetuesen e tij, e cila është dërguar në spital për mjekim, jashtë rrezikut për jetën.

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 3 u bë arrestimin në flagrancë i shtetasit A. D., 36 vjeç, pasi në gjendje të dehur ka ofenduar, kërcënuar dhe ka tentuar të godasë me mjet prerës (thikë) babanë dhe vëllanë e tij, në banesën e tyre.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 4 kanë bërë arrestimin në flagrancë të shtetasit Q. Ç., 64 vjeç, pasi në rrugën “5 Maji”, ka vjedhur biçikletën e shtetasit K. C.

Nga specialistët e Qarkullimit Rrugor u bë arrestimi në flagrancë i shtetasve:

G.R., 29 vjeç, H. B., 60 vjeç dhe M. Gj., 25 vjeç, pasi u kapën në flagrancë duke drejtuar mjetet përkatëse në gjendje të dehur.

-Gjatë natës, në Shkozë, ka rënë zjarr dhe është djegur plotësisht banesa në pronësi të shtetasit V. M., ku ka vetëm dëme materiale. Grupi hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkaqeve të zjarrit.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme.

Tirana Police during the last hours has announced that 6 people have been arrested for various criminal offenses.

This is how it is learned that the following were arrested: BP, 30 years old after being nationally wanted, convicted by the Tirana Court for production and sale of narcotics and disobedience of a police officer, RC, 47 years old, after raping his cohabitant, AD, with hard objects. 36 years old after attempting to stab his father and brother, Q. Ç., 64 years old after stealing a bicycle.

Meanwhile, 3 other persons were detained, G. R., 29 years old, H. B., 60 years old and M. Gj., 25 years old, after they were caught driving the respective vehicles in a drunken state.

Police Notice:

A national declared nationally wanted is apprehended and detained.

6 other citizens are arrested in flagrante delicto, for various criminal offenses.

Following the work to apprehend wanted persons, the services of the Narcotics Investigation Section have apprehended and detained the citizen BP, 30 years old, resident in Tirana, after the Tirana Court of Appeals sentenced him to 3 years and 8 months in prison, for the criminal offenses “Production and sale of narcotics” and “Disobedience to the order of a public order police officer”.

Crime Investigation Specialists at the Police Commissariat no. 2 have made the arrest in flagrante delicto of the citizen RC, 47 years old, after in “Marko Borçari” street, in the apartment, he exercised physical violence by hitting with hard objects his cohabitant, who was sent to the hospital for treatment, out of danger for life.

From the specialists for the Investigation of Crime in the Police Commissariat no. 3 made the arrest in flagrante delicto of the citizen A. D., 36 years old, after in a drunken state he insulted, threatened and tried to hit with a cutting tool (knife) his father and brother, in their apartment.

Crime Investigation Specialists at the Police Commissariat no. 4 have made the arrest in flagrante delicto of the citizen Q. Ç., 64 years old, after he stole the bicycle of the citizen K. C. in “5 Maji” street.

The traffic police made the arrest of the citizens in flagrante delicto:

G.R., 29 years old, H. B., 60 years old and M. Gj., 25 years old, after being caught in the act driving the respective vehicles in a drunken state.

-During the night, in Shkoza, a fire broke out and the apartment owned by the citizen V. M. was completely burned, where there is only material damage. The investigation team is working to clarify the circumstances of the event and determine the causes of the fire.

The materials were forwarded to the Tirana Judicial District Prosecutor’s Office for further action.