Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi ka vijuar takimin me strukturat e partisë ku është ndalur në Elbasan.
Ai ka thënë se në zgjedhjet e para të lira në Elbasan PD fiton mbi 55% të votave, pasi ja ka dalë të durojë presionin nga bandat në pushtet.

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi, takim me strukturat e qarkut Elbasan: PD megjithë presionin e bandave të pushtetit ia ka dalë të rritet, bashkë me aleatët fitojmë 55 % të votave në këtë qark

Në qarkun e Elbasanit i gjeta demokratët të angazhuar në të gjitha nivelet e partisë për të bërë për vete sa më shumë qytetarë në Elbasan, Librazhd, Prrenjas, Cërrik, Peqin, Gramsh dhe Belsh.

Demokratët e këtij qarku, megjithëse nën presionin e bandave të lidhura me pushtetin e Edi Ramës, Taulant Ballës dhe Qazim Sejdinit, ia kanë dalë të rriten e të forcohen dhe në zgjedhjet më të para të lira e të ndershme, bashkë me aleatët tanë, ne të fitojmë në qark më shumë se 55% të votave.

Nënat dhe baballarët e qarkut të Elbasanit e duan ndryshimin që të mos i shohin fëmijët e tyre të ikin si refugjatë, pse bandat e pushtetit nuk i lënë të ngrenë kokën. Të rinjtë e qarkut të Elbasanit e duan ndryshimin që të ndërtojnë një jetë dinjitoze në vendin e tyre, ku vlerësohet aftësia, ndershmeria dhe jo servilizmi e hajdutëria!

Nga takimet që pata në Elbasan, Librazhd, Prrenjas, Cërrik, Peqin, Gramsh dhe Belsh jam plot besim që sëbashku do t’ia dalim!

PD Secretary General, Gazment Bardhi continued meeting with party structures where he stopped in Elbasan.
He said that in the first free elections in Elbasan, the DP won over 55% of the vote, having managed to withstand pressure from the ruling gangs.

DP Secretary General, Gazment Bardhi, meeting with Elbasan district structures: DP despite the pressure of the power gangs has managed to grow, together with the allies we win 55% of the votes in this district

In the Elbasan district, I found Democrats engaged at all levels of the party to make as many citizens as possible in Elbasan, Librazhd, Prrenjas, Cerrik, Peqin, Gramsh and Belsh.

The Democrats of this district, although under the pressure of gangs affiliated with the power of Edi Rama, Taulant Balla and Qazim Sejdin, have succeeded in growing and strengthening in the first free and fair elections, together with our allies, we win more than 55% of the vote in the district.

The mothers and fathers of Elbasan district love the change so that they do not see their children flee as refugees, because the power gangs do not let their heads up. The youth of Elbasan district love the change to build a dignified life in their country, where their ability, honesty, and non-servility and thievery are valued!

From the meetings I had in Elbasan, Librazhd, Prrenjas, Cerrik, Peqin, Gramsh and Belsh I am confident that we will succeed together!