Një aksident i rëndë ka ndodhur këtë mëngjes në Kallm të Fierit, ku një makinë ka përplasur nënë e bijë.

Makina tip Benz ka qenë autoshkollë, dhe ka tentuar që të parakalojë një motor, dhe për shkak se ka humbur drejtimin e mjetit, ka përplasur dy këmbësoret.

Mësohet se si pasojë e aksidentit, këmbësoret janë në gjendje të rëndë.

A serious accident occurred this morning in Kallm of Fier, where a car hit a mother and daughter.

The Benz car was a driving school, and he tried to overtake a motorcycle, and because he lost control of the vehicle, he collided with two pedestrians.

It is learned that as a result of the accident, pedestrians are in serious condition.