Gjatë fundjavës policia rrugore ka arrestuar 5 drejtues mjetesh dhe ka vendosur 3734 masa administrative për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor.

Kontrollet nga njësia Operacionale e Drejtorisë së Policisë Rrugore, në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Rrugore në DVP Tiranë dhe me Sektorët e Policisë Rrugore në 11 Drejtoritë Vendore të Policisë, janë bërë duke përdorur mjetet e pauniformuara, kamera të vendosura në automjete, radarë, alkooltestues dhe dronë, në të gjitha akset rrugore kombëtare dhe rrugë të tjera të evidentuara si “njolla të zeza” për skak të aksidenteve të ndodhura.

Kështu, në pranga u vunë 15 drejtues mjetesh, nga të cilët 9 për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 6 për drejtim mjeti pa leje drejtimi. Janë pezulluar 135 leje drejtimi, nga të cilat 103 për shpejtësi mbi normat e lejuara dhe 32 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit.

Gjithashtu janë vendosur 3734 masa administrative për shkelje që janë burim për përfshirje në ngjarje rrugore të ndara si më poshtë:

1678 masa administrative për parakalime të gabuara, 1213 masa për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit.

459 masa për shpejtësi mbi normat e lejuara dhe sjellje agresive në rrugë, 203 masa për mospërdorimin e rripit të sigurimit.

125 masa për mosvendosjen e kaskës mbrojtëse dhe 56 masa për shkelje të semaforit.

Over the weekend, the traffic police arrested 5 drivers and imposed 3734 administrative measures for violating traffic rules.

The controls by the Operational unit of the Traffic Police Directorate, in cooperation with the Traffic Police Commissariat in DVP Tirana and with the Traffic Police Sectors in 11 Local Police Directorates, were made using non-uniformed vehicles, cameras placed in vehicles, radars, alcohol testers. and drones, on all national road axes and other roads identified as “black spots” due to accidents.

Thus, 15 drivers were handcuffed, of which 9 for drunk driving and 6 for driving without a license. 135 driving licenses have been suspended, of which 103 for speeding and 32 for driving under the influence of alcohol.

There are also 3734 administrative measures for violations that are a source for involvement in road events divided as follows:

1678 administrative measures for wrong overtaking, 1213 measures for mobile phone use while driving.

459 measures for speeding and aggressive behavior on the road, 203 measures for not using the seat belt.

125 measures for not wearing a protective helmet and 56 measures for traffic light violations.

Keyword: offshore accident lawyer
best motorcycle accident lawyer
18 wheeler accident lawyer san antonio
offshore accident attorney
texas truck accident lawyer
truck accident attorney dallas
good car accident lawyers
houston trucking accident attorney
new york construction accident lawyer
vehicle injury lawyers
california auto accident lawyer
auto accident attorney california
auto accident lawyers in chicago
mesothelioma cancer lawyer
truck accident lawyer dallas
auto injury accident lawyer
dallas truck accident lawyer
personal injury attorneys lafayette la
los angeles truck accident lawyer
boating accident attorney
houston truck accident lawyers
18 wheeler accident attorney
auto accident lawyers california
semi truck accident attorney
car accident attorney denver
brooklyn construction accident lawyer
18 wheeler accident lawyer
houstonbest mesothelioma lawyer
chicago birth injury lawyer
houston wrongful death attorney
houston truck accident attorney
semi truck accident attorneys
accident lawyer phoenix
pensacola auto accident lawyer
trucking accident lawyers
top auto accident attorney
medical malpractice attorney baltimore
truck accident attorney houston
new york construction accident attorney
personal injury attorneys west palm beach