Një ditë pasi u hedh nga kati i tretë i spitalit Infektiv, ka ndërruar jetë pacienti 69-vjeçar.

Reshat Grendi, i cili ishte duke marrë trajtim pasi ishte infektuar me Covid-19 mori dje aktin e rëndë duke u vetëhedhur. Ndërkohë paravarësisht përpjekjeve për ta shpëtuar, burime bëjnë të ditur për gazetarin Maksi Rama se 69-vjeçari nuk ka mundur të mbijetojë.

Ai ishte shtruar vetëm një ditë më parë në spitalin Covid-1. Hedhja e 69-vjeçarit nga Fieri është rasti i katërt brenda pak kohësh. Më herët tre pacientë të tjerë Kanë ndërmarrë aktin e rëndë duke u vetëhedhur nga Sanatoriumi.

Rasti i parë ndodhi më 13 gusht, ku 29-vjeçari Xhino Koça nga Durrësi u hodh nga kati i tretë i “Shefqet Ndroqit” në gjendje të rënduar psikologjike dhe humbi jetën.

Më pas në 2 shtator Hasan Mira, 65 vjeç, i dha fund jetës duke u hedhur nga kati i katërt i Covid-2. Ndërkohë rasti i tretë ishte ai i Preng Gjonajt, 52 vjeç, me origjinë nga Tropoja e me banim në Tiranë, i cili u hodh nga Sanatoriumi, ndërkohë që ishte i shtruar.

Reshat Grendi, who was receiving treatment after being infected with Covid-19, received the serious act of throwing himself yesterday. Meanwhile, despite the efforts to save him, sources inform the journalist Maksi Rama that the 69-year-old could not survive.

He was admitted to Covid-1 Hospital just the day before. The throwing of the 69-year-old from Fier is the fourth case in a short time. Earlier three other patients underwent the aggravated act by throwing themselves from the Sanatorium.

The first case happened on August 13, when 29-year-old Xhino Koça from Durrës jumped from the third floor of “Shefqet Ndroqi” in a serious psychological condition and lost his life.

Then on September 2 Hasan Mira, 65, ended his life by jumping from the fourth floor of the Covid-2. Meanwhile, the third case was that of Preng Gjonaj, 52 years old, originally from Tropoja and living in Tirana, who was thrown out of the Sanatorium, while he was hospitalized.